Reserveren 

 
Ons hotel is open, maar ons restaurant is gesloten
Ons restaurant is voorlopig gesloten, maar ons terras is weer open vanaf 28 april 2021. Wilt u zeker zijn van uw plek? Vergeet dan niet om op tijd te reserveren.

Blijft u overnachten? Dan kunt u gebruikmaken van onze afhaal- en bezorgservice. Daarmee is het mogelijk om te genieten van ontbijt, lunch, diner en drankjes op uw hotelkamer. Let op! Er is een aangepaste menukaart. Zo kunt u zich nog steeds laten verwennen tijdens uw verblijf en genieten van alle comfort, maar dan net even anders dan u van ons gewend bent. Zo voldoen wij volledig aan alle richtlijnen van het RIVM om u een onbezorgd verblijf te garanderen.

 

 

Over Restaurant Us HeitCulinair dineren in een prachtig paleis

Gesitueerd in een prachtige zaal van een voormalig 18e-eeuws paleis van de Koninklijke familie dineert u in een sfeer van historie en romantiek. Schuif aan in onze Nassauzaal, een zaal met een warme ambiance en geniet van een wisselend verrassingsmenu met gedurfde combinaties, waarbij u de passie van de chef in elke hap proeft. Onze Chef de cuisine werkt graag samen met lokale leveranciers en producten van een goede kwaliteit met een ongekende smaaksensatie. Ons personeel adviseert u graag over een perfect afgestemde wijn voor bij uw gerecht.

TheatersdinersIn Theaterrestaurant Het Souterrain

In de 16e-eeuwse kelder van Fletcher Hotel-Paleis Stadhouderlijk Hof in Leeuwarden kunt u genieten van een theaterdiner. Heerlijk dineren en tussen de gangen door smakelijk lachen om een theatervoorstelling. Beleef hier theater, muziek, lezingen, presentaties met een diner of High Tea. Een unieke belevenis voor jong en oud!

Meer informatie

Vorstelijk overnachtenFletcher Hotel-Paleis Stadhouderlijk Hof

In het hart van het stadscentrum van Leeuwarden vindt u het schitterende Fletcher Hotel-Paleis Stadhouderlijk Hof. Dit monumentale pand kent een rijke historie en is tot 1971 in het bezit geweest van de koninklijke familie. Het hotel in Leeuwarden beschikt over 78 hotelkamers en suites. De diverse multifunctionele zalen zijn zeer geschikt voor feesten en partijen, maar ook voor zakelijke doeleinden kunt u hier terecht.

Bekijk de hotelwebsite

Foto's

ReserverenReserveer een tafel bij Restaurant Us Heit

Door het maken van een reservering gaat u akkoord met de privacy statement van Fletcher Hotels.


Openingstijden

Dinsdag t/m zaterdag vanaf 18:00 uur.

Routebeschrijving

Bepaal je route via Google Maps.


Parkeergelegenheid

Wij raden u aan om uw auto te parkeren in parkeergarage Zaailand of Oldehove. Beide parkeergarages bevinden zich op maximaal 5 minuten loopafstand van het restaurant.

Restaurant Us Heit

Hofplein 29
8911 HJ Leeuwarden
058 - 216 2180
info@hotelstadhouderlijkhof.nl

Privacy Statement

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwe arrangementen en laatste aanbiedingen / acties? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief. Hiermee gaat u akkoord met de privacy statement van Fletcher Hotels.